Health_company_office_interior_Edmark_by_Urvission_Interiors

HEALTH RESTAURANT INTERIOR PROJECT

Edmark asked us to turn their newly purchased building into a stylish place to hold seminars and training, as well as to create a restaurant interior design on two of the floors and the exterior in front of the building.

The building had functioned as a hotel with a restaurant, and this gave us the advantage of using some of the premises for their intended purpose.

Since Edmark is a company dealing with healthy foods and nutritional supplements, our initial proposal was to create a restaurant interior design with natural materials, more greenery and elements from nature.

The owner’s desire was to break the cliché and bet on the contemporary style, with the idea that healthy means modern. And so our project revolved around the idea of a clean, contemporary interior in brown, beige and white.

interior designer:
Eliza Lazer
project type:
Interior design, reconstruction and refurbishment.
Size
300 sqm
Terms:
5 months
client:
Business
Style:
Contemporary
date:
March, 2017

RESTAURANT INTERIOR DESIGN RECONSTRUCTION

The building had a tunnel leading to a backyard. The client’s wish was to maximize the space, using every free area. And so we proceeded to reconstruct and build new walls, connecting the passage to the ground floor.

The resulting hall in our restaurant interior design project turned into a long and spacious room, which we furnished with comfortable sofas and elegant glass tables.

Health_company_office_interior_Edmark_International_extension_before_by_Urvission_Interiors Health_company_office_interior_Edmark_International_extension_after_by_Urvission_Interiors
Health_company_office_interior_Edmark_International_outside_by_Urvission_Interiors

Health_company_office_interior_Edmark_International_reception_after_by_Urvission_Interiors

Health_company_office_interior_Edmark_International_1_by_Urvission_Interiors

RESTAURANT INTERIOR DESIGN RECEPTION

The idea for this interior project was the complete transformation from a hotel to a modern restaurant interior design. The design of the reception included a spacious hall with sofas and bar stools with high tables.

The area of the lobby is about 150 square meters, with glass windows revealing a panoramic view of the street. An important moment for the project was the selection of materials. We bet on synthetic stone with light transmission and advised the large areas on the walls to give more luxury.

We lined the existing columns with HPL with a rust-like finish. This extremely elegant and stylish material gave a contemporary look to this restaurant interior design.

The lighting, as well as the flooring, have a clean design and contribute to the overall feeling of a stylish atmosphere.

Health_company_office_interior_Edmark_International_outside_before_Urvission_Interiors Health_company_office_interior_Edmark_International_outside_after_Urvission_Interiors
Health_company_office_interior_Edmark_International_1st_floor_after_Urvission_Interiors

Get in Touch

    [ our contact details ]

    Let's Start a Project

    Give us a call, or send an email, we endeavour to answer all inquiries within 24 hours on business days. We will be happy to answer your questions.

    OUR ADDRESS:

    Urvission Limited Poole, Dorset, UK